Nancy Piccirilli Bjerkeset


Nancy Piccirilli Bjerkeset
har sin Bachelor of Arts i TESOL og Cultural Studies (TESOL = Teaching English to Speakers of Other Languages) fra Humboldt State University i California, USA. Der jobbet hun som veileder i engelsk, assistent i fysikk (Prof. R.W. Astrue) og som korrekturleser. Hun har bred erfaring i engelskundervisning: TEFL-lærer ved Guangxi universitet i Kina, Birralee International School i Trondheim, AOF (Arbeidernes Opplysningsforbund I Norge), Siemens, Reinertsen, Norske Skog, Aker Verdal og HUNT Forskningssenter (www.ntnu.no/dmf/hunt/). Nancy har et års norskstudier bak seg og har bestått eksamen i norsk muntlig og skriftlig ved NTNU i 1997. Hun har også utdanning i grunnleggende medisin og farmakologi fra Høyskolen i Oslo, 2004. Over de siste 15 årene har hun tilegnet seg spesialistkompetanse innen engelsk korrekturlesing (“språkvask”) innenfor både kvantitativ og kvalitativ forskning, og har blant annet korrekturlest et titalls vitenskapelige artikler som har blitt publisert i anerkjente medisinske tidsskrifter (bl.a. The British Journal of Psychiatry, American Journal of Psychiatry, Psychosomatic Medicine). Hun oversetter og språkvasker også medisinske doktoravhandlinger, bøker/kapitler, manualer, spørreskjemaer og retningslinjer. For tiden satser hun særlig på oversetting av norsk skjønnlitteratur til engelsk.

E-mail adresse: nancy@profcom.no
Tlf: +47 93457689

Curriculum vitae

 

Ottar Bjerkeset


Ottar Bjerkeset er lege, dr med og jobber som psykiater i egen privat praksis i Levanger (www.drbjerkeset.no). Han er også forskningsrådgiver ved Forsknings- og Utviklingsavdelingen (FoU) ved Sykehuset Levanger og førsteamanuensis i voksenpsykiatri ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim (http://www.ntnu.edu/). Hans nåværende forskningsprosjekt omfatter både klinisk og epidemiologisk forskning innen psykisk helse og psykosomatisk medisin. De fleste prosjektene er basert på data fra Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag (www.ntnu.no/dmf/hunt/). Ottar og Nancy jobber sammen om oversettelser og korrekturlesing/redigering av vitenskapelige artikler og testinstrumenter.
Ottar underviser i psykiatri for sykepleierstudenter og ved videreutdanningen ved høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT) og har holdt mange foredrag på ulike møter og seminarer for helsepersonell. I tillegg har han presenterte sin egen forskning på internasjonale kongresser siden 2002. Undervisning og foredrag kan gis på engelsk, tysk eller norsk.


E-mail: ottar@profcom.no

Tel: +47 92014159

Curriculum vitae

Org.nr. 994 197 029 - post@profcom.no